Yarın deneme günü!

Öğrencilerimizin ücretsiz olarak faydalandığı DYK kapsamında açılan kurslarımıza tüm öğrencilerimizin katılımı zorunlu tutulmuştur.

Okul Müdürü Kadir DEREBAŞI, "Başarı tesadüf değildir" sözünden yola çıkarak öğrencilerimizin kurslardan istifadelerini artırmak niyetiyle böyle bir zorunluluk getirdiğini ifade etti.

Buna paralel olarak yine tüm öğrencilerimize belirli aralıklarda deneme sınavları da yapılacağını ve bu denemelere girmenin de zorunlu tutulduğunu ekledi. Yapılan denemelerin sonuçlarına göre çeşitli hediyelerin de verileceğini belirterek bu uygulamadaki amaçların öğrencileri kurslara devamını ve akademik başarılarını artırma gayesinin olduğunu belirtti.

13.02.2020 179

Bu çerçevede okuldaki tüm öğrencilerimiz için yarın ( Perşembe günü ) deneme sınavı yapılacaktır.

Öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz