TEOG Hazırlık ve Destekleme Yaz Kursu Sonu Mangal Keyfi

TEOG Hazırlık ve Destekleme Yaz Kursu Sonu Mangal Keyfi

TEOG Sınavları Hazırlık ve Destekleme Yaz Kursumuza katılan 8. sınıf öğrencilerimize kursumuzun son günü 31/08/2016 Çarşamba günü Okulumuz bahçesinde "Mangal Keyfi" düzenledik.

31.08.2016 311

TEOG Hazırlık ve Destekleme Yaz Kursu Sonu Mangal Keyfi

Okulumuz 2016-2017 eğitim-öğretim yılında yapılacak olan TEOG Sınavları Hazırlık ve Destekleme Yaz Kursumuza katılan 8. sınıf öğrencilerimize kursumuzun son günü 31/08/2016 Çarşamba günü Okulumuz bahçesinde "Mangal Keyfi" düzenledik.

Okul Müdürümüz Sadi Bahar yaptığı konuşmada "Bir yaz boyunca tatillerini öğrencilerimize hediye edip onları yeni bir eğitim-öğretim yılına hazırlayan değerli öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca kurslara katılan öğrencilerimize ve duyarlı velilerimize de teşekkürü bir borç biliyoruz. Sağolsunlar fedakarlıkta bulundular, tatillerinden feragat ettiler.

Yine kursumuzun sonunda böyle güzel bir jesti düşünen, planlayan ve yapan, mangal keyfi emektarlarına da teşekkür ediyorum.

İnşallah bu sene geçen yıldan daha başarılı bir yıl geçireceğiz. Edindiğimiz tecrübelerden yola çıkarak zamanımızı ve mekanımızı daha verimli kullanarak onları çok iyi bir şekilde bir üst eğitime hazırlayacağız. Onlarla gurur duyacağız." dedi.

Yeme-içme, fotoğraf çekinme ve muhabbetin ardından mangal keyfi ve dolayısıyla da bir kurs sezonu sona erdi.

item image #3

----

Albümü Milli Eğitim bağlantılarında izlemek ve indirmek isteyenler için,

>>>Archive.org Albümümüzden<<<

----

Taşova Arşivini Milli Eğitim bağlantılarında izlemek ve indirmek isteyenler için,

>>>Archive.org Arşivimiz<<<