SEÇMELİ DERS SEÇİMİ

2021-2022 eğitim öğretim yılında 6, 7 ve 8. sınıfa devam edecek öğrencilerimizin gelecek yıl okumak istedikleri seçmeli derslerini belirleme çalışmaları başladı. Her yıl yazılı dilekçe alınarak yapılan seçmeli ders belirleme işlemleri, bu yıl yaşanan pandemiden dolayı online olarak google form üzerinden yapılacaktır.

16.01.2021 268

Bu kapsamda aşağıda linkleri verilen formların sınıfınıza uygun olanının çevirim içi ortamda doldurulması gerekmektedir.

5. Sınıfların anketi için tıklayınız.

6. Sınıfların anketi için tıklayınız.

7. Sınıfların anketi için tıklayınız.

Fakat şu açıklamalara dikkat etmek gerekmektedir.

** Form açıldığında, Adı-Soyadı ve Okul numarası bölümleri doldurulduktan sonra 3.kısında görünen ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen seçmeli derslerden sadece 3 ders seçilecek.

** İlgili formların 20/01/2021 tarihine kadar doldurulması gerekmektedir.

** Form sürecinin ardından en fazla seçilen ders, okulumuz öğretmen durumu da dikkate alınarak okul idaresi tarafından sisteme girilecek.