OKUYAN 7´LER KİTAP OKUMA ETKİNLİĞİ

Okulumuzda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında da öğrencilerimizin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi hâline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amacıyla Din Öğretimi Genel Müdürlüğü'nün "Dost Kitaplar Dost Öğrenciler" etkinliğini gerçekleştirmek için çalışmalarımız  başlamıştır.

30.10.2018 193

Bu kapsamda her sınıftan 7´şer kişilik iki grup oluşturuldu. Öğrencilerimiz kendilerine verilen kitapları okuyarak kendi kendilerini test etme imkanı elde edecekler...