Okulumuz Yeni Binasına Geçti

Okulumuz Yeni Binasına Geçti

Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında 22/09/2014 Pazartesi günü yeni binasında eğitim-öğretime başladı.

22.09.2014 1147

YENİ BİNAYA GEÇTİK

Okulumuz 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında 22/09/2014 Pazartesi günü yeni binasında eğitim-öğretime başladı.

Okul Müdürümüz Sadi Bahar, "Sınıflarımız 25 öğrencilik kapasitede ve fiziki ortamı eğitim-öğretime çok elverişli olarak dizayn edildi. Sınıf eşyaları ve ders araç gereçleri öğrencilerimizin bedenlerine, fiziki yapılarına uygun olarak yeniden alındı. Herşey sıfırdan temin edildi. Akıllı (etkileşimli) tahtalar ve internet bağlantısı eksiksiz hizmete girdi.

Lavabo ve tuvaletler son sistemle yine çocuklarımızın bedenlerine uygun olarak düzenlendi. Okulun bütün birimlerinde öğrencilerimizin boyları dikkate alınarak çok güzel bir onarıma gidildi. Sınırsız internetimiz var. Eksiklerimiz anında gideriliyor. Okulumuzun isteklerini hiç geri çevirmeyen ilçe ve il milli eğitim müdürlerimiz şahsında bütün emeği geçenlere teşekkür ederim.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden gelen yöneticiler okulumuzu çok beğendiler, takdir ettiler, örnek okul olarak gösterebileceklerini söylediler. Kendilerine çok teşekkür ediyorum.

Yine dur-durak bilmeden çalışan, koşturan Müdür Yardımcımız, yol arkadaşımız, kardeşimiz Metin Yaman Bey´e, fedakarca çalışan öğretmen ve hizmetli arkadaşlarımıza çok teşekkür eder, sevgilerimi sunarım. Sayın velilerimizin ve Taşova halkımızın yanımızda olacaklarından, bizlere yardımcı olacaklarından eminiz. Onlar bize sonsuz destekçi olurlarsa biz bu okulu Taşova´mızın en gözde ve başarılı okulları arasına sokabiliriz. Şimdiden kendilerine teşekkür ediyorum." dedi.

fotograf_galerisi_1127004.html