Mevlid Kandiliniz Mübarek Olsun

17.11.2019 99

Peygamber efendimizin dogum gunu olan mevlid kandili, Emine bursali imam hatip ortaokulu ogretmen ve ogrencileri tarafindan, her yil oldugu gibi bu yil da manasına uygun şekilde anıldı.   Peygamber efendimizi anmak ve anlamak icin farkli etkinlikler duzenlendi. Okul panosunun ogretmen ve ogrencilerimizle birlikte hazirlandi ve ogrencilerimizin hazirlamis oldugu kitap ayraclarinin ve kandil simitlerinin cumhuriyet ilkokulu ile yesilirmak sehit ferhat bolat ilkokulu 4.sinif ogrencilerine dagitimi gerceklestirildi. Ardindan cuma namazi sonrasi merkez carsi camiinde kandil simidi dagitimini gerceklestiren okulumuz, son olarak da her siniftan 3 ogrencinin katilimiyla peygamber efendimizin hayati ile ilgili bilgi yarismasi duzenledi.   Bilgi yarismasinda 1.olan 8/B sinifi ogrencilerini tebrik eden Emine Bursali Imam Hatip Ortaokulu muduru Kadir Derebasi tum ogrencilerimizin kandilini kutlayarak, etkinliklerde gorev alan ogretmen ve ogrencilere tesekkurlerini iletti.