Kutsal Emanetler Resim Sergisi Açıldı

Okulumuz Meslek Dersleri Öğretmeni Selahattin Özkaya, kutsal emanetleri tanıtan resim, afiş ve tablolardan oluşan sergisini 20/01/2015 günü açtı.

20.01.2015 722

Okulumuz salonunda gerçekleşen faaliyette öğrencilerimiz, Peygamberimiz ve güzide ashabı hakkında bilgiler edindiler.

Okulumuz Müdürü Sadi Bahar, öğrencilerimizin kutsal değerlerimize sahip çıkılması gerektiğine vurgu yapıp, resim, afiş ve tablolar hakkında bilgi verdi ve emeği geçenlere teşekkür etti.Devamında, üç yıldır öğrencilerimi çok iyi tanımaktayım. Bu seneki okul binasının ayrı oluşu, eğitim kalitesini biraz daha artırdı. Geçen yıllarda zayıfı olan öğrencilerin bu sene teşekkür aldıkları görüldü. Öğrencilerin bu uyanışlarının farkında olarak kutsal emanetlere de sahip çıkacakları bilincindeyim. Geleceğin büyükleri olarak düşünerek geçmişine sahip çıkan nesiller olması dileğiyle, emeği geçenlere teşekkür ederim, dedi.