Hazırlayıcı ve Tamamlayıcı Kurslar Açılacak

Hazırlayıcı ve Tamamlayıcı Kurslar Açılacak

Okulumuz öğrencilerine bayram tatili dönüşü, derslere ve bir üst öğrenime hazırlık ve tamamlayıcı kurslar açılacaktır.

04.10.2014 1144

TAMAMLAYICI VE HAZIRLAYICI KURSLARI AÇILACAK

Okulumuz öğrencilerine bayram tatili dönüşü, derslere ve bir üst öğrenime hazırlık ve tamamlayıcı kurslar açılacaktır.

Öğrencilerimizin verimini artırmak, derslerindeki eksikliklerini gidermek ve tamamlamak, ayrıca bir üst öğrenim kurumlarına hazırlamak için "Tamamlayıcı ve Hazırlayıcı Kurslar" açılacaktır.

Yöneticilerimizden aldığımız bilgiye göre, taşımalı öğrencilerin hafta sonları gelemeyeceğini düşünerek hafta içi, ders bitiminde, taşımalı arabaların köylere kalkış saatine kadar, Çarşamba günleri hariç diğer dört günde, 1´er saat, tamamlayıcı ve hazırlayıcı kurslar açılacaktır.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü hizmeti olarak açılacak kurslara öğretmenlerimiz de ücretleri mukabilinde görevlendirilecek, öğretmenlerimiz bizatihi başlarında bulunacak, konularıyla ilgili konu anlatımı ve test çözme tekniklerini uygulayacaklardır. Kursların aksamaması için her türlü önlem alınacaktır.

Öğrencilerimizden deneme sınavlarında başarılı olanlar ödüllendirilecek, onları motive edecek her türlü ödüllendirme ihmal edilmeyecektir. Sınıflarımızın ısınma ve ışıklandırma gibi sorunları yoktur. Etkileşimli tahtalarımız arızasız tam hizmet sunmakta, Bilişim Teknolojileri ve Yazılım Öğretmenimiz her zaman akıllı tahtalarımızı aktif tutmakta, tahtalarımızdan olanca verimi alabilmek için çalışmaktadır. Yine her sınıfımızda sınırsız internet bağlantımız ders materyallerinin indirilmesi ve öğrencilerimizin hizmetine sunulması için hazır beklemektedir.

 

Kurslarımızın başarılı ve faydalı olmasını diliyoruz. Emeği geçenlere ve geçecek olanlara şimdiden teşekkür ediyoruz.

Taşova İmam Hatip Ortaokulu Logosu