Evlerde de yabancı dil eğitimine devam

"YABANCI DİL PANOLARIMIZ HAZIR"

Öğrencilerimizin evlerinde hazırlamış oldukları yabancı dil panoları özenle sergilendi.

Evrensel çapta yaşanan pandeminin eğitim ve öğrenci üzerindeki olumsuz etkinin azaltılması için öğrencilerimizin evlerinde Yabancı dil  panolarını hazırladıklarını belirten İngilizce Öğretmeni Zafer KAPLAN, yaptığı açıklamada, " Öğrencilerimiz çalışmalarıyla odalarında ve evlerinin diğer bölümlerinde yabancı dil panosu hazırlanmıştır. Öğrencilerin İngilizce ilgili bilmeleri gereken temel konulardan oluşan panoda dikkat çekici görsel ve yazılı materyaller kullanıldı. Bu sayede öğrencilerin İngilizce dersine olan ilgilerinin ve farkındalıklarının arttırılması hedeflenmiştir" şeklinde konuştu.

İngilizce Öğretmeni Abdulgafur ÇETİN, "Yaşadığımız dönem bize, eğitimin heryerde mümkün olduğunu, eğitimin yalnız okulla sınırlı olmadığını gösterdi. Teknolojinin de yardımıyla dil eğitimini evlerde daha içselleştirebiliriz." dedi.

Bu çalışmalarda emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

17.03.2021 332

29-03-202129-03-202129-03-202129-03-202129-03-202129-03-2021