"Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler" Kitap Okuma Etkinliği

Okulumuzda ""Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler" Kitap Okuma Etkinliği için takımlar kuruldu.

27.11.2017 226

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü; imam hatip ortaokulu ve Anadolu imam hatip lisesi öğrencilerine yönelik söz varlığını geliştirmek ve okuma kültürü oluşturmak amacıyla "Dost Kitaplar-Dost Öğrenciler" Kitap Okuma Etkinliği gerçekleştiriyor.

İmam hatip ortaokulları ve Anadolu imam hatip liselerinde öğrenim gören öğrencilere yönelik gerçekleştirilen etkinlikte, öğrencilerin; okuyan, düşünen, yorumlayan, eleştiren, medeniyetimizin kültürel mirasını değerlendiren, kültürümüzün söz ve yazı varlığını geliştiren, zenginleştiren ve yaygınlaştıran; geleceğin kültür elçileri olmak için çaba harcayan, okumayı bir yaşam biçimi haline getiren, arkadaşlarıyla kültürel zeminde yeni bağlar kuran bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onların bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal, edebi ve meslekî gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmak amaçlanıyor.

(Din Öğretimi Genel Müdürlüğü)

Bu bağlamda okulumuzda etkinliğe katılmak isteyen öğrenciler takımlarını kurdular ve seçilen kitapları okumaya başladılar.