Çanakkale Zaferinin 100 Yıl Etkinliği

Okulumuzda Çanakkale Zaferinin 100. yıl anma ve 12 Mart İstiklâl Marşımızın kabulü 18 Mart 2015 Çarşamba günü etkinliklerle kutlandı.

18.03.2015 741

ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 100. YIL ETKİNLİĞİ

Bu kapsamda Okulumuz Türkçe Öğretmeni Fatma Durmaz'ın hazırladığı program öğrencilere sunuldu.

Programda Okul Müdürümüz Sadi Bahar coşkulu ve duygusal bir konuşma yaptı. Program sunumlar, şiirler ve konuşmalarla devam etti.

Okulumuz Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Selahattin Özkaya, Çanakkale Savaşı ile ilgili fotoğraf sergisi düzenledi. Fotoğraf sergimiz beğeni ile izlendi.

Yine bu kapsamda Anadolu İmam Hatip Lisemiz tarafından hazırlanan Çanakkale Zaferi ile ilgili tiyatro öğrencilerimize sunuldu. Öğrencilerimiz sanki o günü yaşıyormuş gibi duygusal anlar yaşadı.

fotograf_galerisi_1230170.html