12 ARALIK YERLİ MALI HAFTASI KUTLANDI....

12 ARALIK YERLİ MALI HAFTASI KUTLANDI....

"12-18 ARALIK TUTUM, YATIRIM VE YERLİ MALI HAFTASI" amacına uygun olarak kutlandı. Yerli yiyecek ve içeceklere vurgu yapılarak, özenle hazırlanan yöresel ürünler öğrencilerimizi tarafından yapıldı. Öğrencilerimiz tutumlu davranmanın gelecekler inşa etmesindeki önemine işaraet ettiler. 
Sağlıklı beslenme bilinci uyandırmak için velilerimizin ve öğrencilerimizin birlikte hazrıladıkları ürünleri yerken, aynı zamanda öğrencilerimize kendi yaptıkları ürünleri yerken bir farkındalık oluşturuldu.  
 

13.12.2018 325

13-12-201813-12-201813-12-201813-12-201813-12-201813-12-201813-12-201813-12-2018