Okulumuzdaki genç musikiler

Okulumuz ortaokul erkek öğrencilerinden gönüllü olanlarla ilahi grubu oluşturularak, İlçe Müftülüğünden gelen öğreticilerle ilahi okuma çalışmaları başladı.

30.11.2021 298

Okulumuzda ve ilçemizde yapılacak mevlid ve kandil programlarında kullanılmak üzere okulumuz öğrencilerinden oluşan ilahi grubu kuruldu. Öğrencilerimizin ilahi okuma becerilerini geliştirmek için, din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenlerimizin iş birliği ile etkinlikler düzenlendi. Etkinlikler sonunda imam hatipli olma yolunda ilerleyen öğrencilerimiz ilahi okuma becerisini kazandılar.

Öğrencilerimizin mesleki gelişimlerine olumlu etki yapacak bu etkinlik için İlçe müftülüğümüzle işbirliğine gidilerek musiki bilgisi olan fatih camii müezzini Tayyar TÜRKEL'den destek alındı.

29-11-202130-11-202130-11-2021