OKULUMUZDA DÜZENLENEN SOYAL-SPORTİF FAALİYETLERDEN KARELER

Okulumuzun sosyal ve kültürel etkinliklere bakış açısı nasıl?

Okulumuz açıldığı günden bu yana eğitim-öğretim hayatında devletimize ve öğrencilerimize hizmet etmektedir. Eğitim platformlarının her alanında koşmaya devam eden bizler -öğretmen ve öğrenciler- aynı zamanda sosyal ve kültürel alanda da çalışmalarımızı en üst seviyede devam ettirmekteyiz.

30.05.2022 262

Okulumuzun sosyal ve kültürel etkinliklere bakış açısı nasıl?

Ders dışı etkinlikler ile öğrencilerin hayata bakış açıları değişmekte, meslek seçimlerini dahi etkileyecek ek beceriler kazanmaları sağlanmaktadır. Ders dışı etkinliklere katılım ile lise, üniversite ve mesleki kariyer başarısı arasında olumlu bir ilişki olduğunu görmekteyiz. Ders dışı etkinlikler; öğrencilerin sorumluluk alma, girişimcilik, liderlik ve zaman yönetimi becerilerini geliştirmekte; devamsızlıklarını düşürmekte ve onların yüksek eğitsel beklenti içinde olmalarını sağlamaktadır. Sosyal ve kültürel etkinliklerin sunduğu yaşam deneyimi fırsatları ele alındığında; öğrencilerin ilgi alanlarını genişlettiği, düşüncelerini ifade edip yeni fikirlerini deneme imkânı bulabildikleri görülmektedir. Böylece öğrenciler kendilerini daha iyi tanıma ve keşfetme olanağına da sahip olmaktadırlar.

Öğrencilerimizi hayata hazırlamada sadece akademik başarının yeterli olmadığı, sosyal ve kültürel alanda da gelişimlerinin önemli olduğu bilinciyle öğrencilerimize hizmet ediyor ve onların hem akedemik hemde soyal-kültürel alanda gelşimlerini sağlamak adına tüm gayretimizle çaba gösteriyoruz. Bu amaç doğrultusunda okulumuzda yapmış olduğumuz yarışmalardan kareleri sizlerle paylaşmak isteriz.

30-05-202230-05-202230-05-202230-05-202230-05-202230-05-202230-05-202230-05-2022