İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş Okulumuzu Ziyaret Etti

Amasya Milli Eğitim Müdürümüz Dr. Hüseyin Güneş bağımsız binamızda eğitim öğretime bu yıl başlayan Okulumuzu ziyaret etti.

13.10.2014 399

İl Milli Eğitim Müdürümüz: Yeni Açılan Ortaokulumuzda Eksiğimiz Yok

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Mustafa Tümer'den okul hakkında bilgiler alan İl Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Güneş "Taşova İmam Hatip Ortaokulu bu yıl yedi derslik ve yüz otuz beş öğrenci ile eğitim öğrenime başladı. Okulumuz yeni olmasına rağmen pek fazla eksiğimiz bulunmamakta. Sınıflarımızın tabanı laminat döşeme olup akıllı tahta ile eğitim verilmektedir. Bizim çocuklarımızdan isteğimiz derslerine çok çalışıp iyi birer üniversite kazanmaları. Sadece okul ve sınıf şartlarını güzelleştirmekle olmuyor gösterilen bu gayrete çocuklarımızın da eşlik etmeleri daha fazla çalışmaları gerekir" dedi.

İlgilerinden dolayı Sayın İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerimize teşekkür ederiz.

fotograf_galerisi_1127033.html