2015 Yılı 8. Sınıflar TEOG Sınavı Yapıldı

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılı 8. Sınıfların Liseye Geçiş Sınavları olarak bilinen TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş) Sınavı okulumuzda yapıldı.

26.11.2015 754

25-26 Kasım 2015 tarihlerinde Milli Eğitim Bakanlığımız tarafından merkezi olarak yapılan sınava bütün 8. sınıf öğrencilerimiz katıldı. Sınavlarımız herhangi bir sorun olmadn bitirildi.

Sınav sonrasında, öğrencilerimizin rahat oldukları görüldü. Ders aralarında onları psikolojik olarak rahatlatmak için sınıflarında zihni uyanık tutan yiyecek ve içecekler ikram edildi.

İkinci dönem yapılacak olan sınava şimdiden öğrencilerimizin gayret etmeleri ve hazır bulunmaları için Okulumuz yönetici ve öğretmenleri tarafından tavsiyelerde bulunuldu.

>>>Albümümüze Tıklayınız>>>